Letní rekondiční pobyt pro osoby s PAS a osoby s handicapem - I. turnus

Skautské centrum VANAIVAN Kopřivnice

  • 11.- 15. 7. 2016

Tento týden jsme měli co dělat, abychom si zvládli užít všechno, co bylo v plánu. Jasně, že nechyběla naše oblíbená diskotéka, hry s vodou v bazénku (i mimo něj :), procházka po lese – na Červeném kameni bylo moc příjemně, modelování, kreslení, sledování pohádek, poslech písniček podle výběru dětí a super hry s Kelly a Sindy.  Opékání špekáčků nám překazilo počasí. Nenechali jsme si zkazit náladu a uspořádali jsme stolovou překážkovou soutěž – všichni závodnici ze sebe vydali to nejlepší, a nakonec opečené špekáčky na pánvičce byly báječná večeře.

Taky jsme během tohoto pobytu mezi sebou uvítali vzácné hosty. S paní Martou Branny Dvořákovou ze spolku Hrajeme si děti vyzkoušely malování podle šablon. Byli jsme všichni překvapení, jak hezké obrázky se dětem povedly. Ve středu odpoledne za námi přijel mistr republiky 2015 a vicemistr 2016 v handbike MTB Pavel Děcký.  Jeho handbike odolal „našim průzkumníkům“ :), bylo to zajímavé a příjemné setkání. Hostům děkujeme a vážíme si jejich podpory.

Pavel Děcký

Těší nás, že jsme se opět setkali s dětmi, které s námi na letní pobyty jezdí pravidelně i pohodové zvládnutí pobytu dětí, které s námi byli poprvé. (fotky naleznete zde)

Děkujeme všem za vstřícnost, obětavost a pomoc s vytvořením atmosféry, do které se opět zase rádi vrátíme. 

Respitní pobyt v Kopřivnici - červenec 20166